Søgemaskine

Online

Vi har 86 gæster gæst(er) og ingen medlemmer medlem(er) online

HiFi Messe: Århus - Sound Society 2018

Så var vi en tur til HIFI-messe i Århus, i hyggelige rammer på Hotel Royal, Store Torv 4. Fra lørdag den 24. - søndag den 25. februar, klokken 11:00 - 17:00.
Vi besøgte messen lørdag fra klokken 11:00 - 17:00.

Skrevet af: Daniel Sølvertorp
Dato: 2018-03-06 – Redigeres løbende.


Info:

https://www.sound-society.dk/


Musikvalg:

Sound Society havde valgt at have en overordnet play-liste for arrangementet på godt og ondt. Jeg oplevede dog ikke at man ikke kunne fravige fra den og mange rum spillede da også alt muligt.


Messens bedste lyd:

Der var to systemer som lød rimelig godt. Dynaudio på deres Consequence Ultimate Edition og Lyngdorf.

Dynaudio levere en af bedste bas-oplevelser, men der manglede en del dyb bas og fylde i bassen. Men den rungede ikke og buldrede ikke - ret befriende efter bulderbas i mange af de andre rum.

Lyngdorf have et system med en integreret forstærker med Lyngdorfs Room Perfect, og højttalere bestående af to små subwoofere og to satelitter. Med en pris på ca. 40.000 kroner, var det dagens bedste pris/ydelse system.
Bevares, jeg har hørt bedre systemer, men prisen stiger og med den fleksibilitet systemet havde med placering af højttalere/subwoofere, så er det svært at se andre systemer slå det på pris/ydelse. De små højttalere bør kunne finde plads i de fleste hjem.


Spændende indslag:

Lyngdorf leverede en god præsentation af Peter Lyngdorf, og skilte sig meget ud fra resten af udstillerne, ved at have det mest fleksible system, hvor fronthøjttalerne er små (og kan placeres, næsten hvor man vil), og de to tilhørende aktive subwoofere skal placeres helt ud i hjørnerne foran. Små og nemme at gemme.

 


Skuffelser:
Jeg var spændt på at høre hvordan Meridian kunne levere en bare rimelig bas, når nu der var DSP til rådighed - men bassen var lige så ringe som i stort set alle de andre rum. At en højttaler med avanceret DSP og til flere hundrede tusinde kroner, ikke kunne levere en bedte bas, var en stor skuffelse. Når så resten af systemet i bedste fald var middelmådigt, så lander Meridian på dagens sidsteplads.


Billeder:

Okki Nokki:

Elac FS 407:

Buchardt Audio:


AudioNote:

AudioVector:

 

B&W:

 

Focal:

Dynaudio:

JBL:

Meridian:

Pass Labs:

ProAc:

Troels Gravesen:

Harbeth: